La cultura també entra en les noves apostes turístiques

L’Ajuntament de Sitges actualitza el calendari d’esdeveniments d’aquest 2022 amb un rica oferta cultural, que es complementa amb altres manifestacions d’oci i festives

- Publicitat -

La Fira d’Art, inaugurada el passat dissabte, i que enguany com a novetat s’allargarà fins aquest diumenge, en dos caps de setmana, i amb el Sitges Maricel Market com a complement, ha obert el calendari d’esdeveniments culturals de la vila. Per tant, es pot dir que a partir d’ara, fins al desembre, gairebé cada setmana hi haurà alguna activi- tat cultural, festiva o d’oci.

Bona prova d’això, és el retorn del Ral·li Barcelona – Sitges aquest cap de setmana, el Festival Internacional de Patchwork la setmana que ve, o el Jazz Antic Sitges, a les portes de Setmana Santa. Tot i que enguany no hi ha cap esdeveniment nou en l’àmbit cultural, Xavier Salmerón, regidor de Cultura, destaca que “més enllà de recuperar aquelles activitats que a causa de la pandèmia no es van poder fer, aquest 2022 la voluntat principal ha estat consolidar tots els esdeveniments que s’han anat creant l’any 2021”. Un exemple és el Festival Vila del Llibre, que enguany tornarà entre els dies 1 i 3 d’abril a la zona de Terramar.

El calendari sencer d’activitats, junt amb els primers preaparatius de la Fira de Sant Jordi, a l’edició en paper de L’Eco, que podeu trobar als punts de venda habituals. També podeu trobar la versió en PDF a través de la plataforma iQuiosc.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats