Aragonès i Iceta vindran aquesta setmana a Sitges

Aragonès, entrant al Meliá, el 2019
- Publicitat -

L’agenda d’activitats de Sitges registra una important intensitat en els propers dies, també amb esdeveniments de projecció nacional o internacional, que estaran acompanyats de la presència de càrrecs institucionals de primer nivell i que atrauran els focus dels mitjans. És el cas del congrés de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), el Mundial d’Escacs femení i el Mediterranean Ladies Open de golf.

A més de Sant Tecla, l’agenda de Sitges incorpora aquests dies cites destacades, enfocades per atraure visitants de fora i també representants institucionals. El mateix president de la Generalitat, Pere Aragonès, assistirà al congrés de l’AMTU, que se celebra dimarts i dimecres al Meliá. També hi assistirà el vicepresident, Jordi Puigneró, i antics consellers de Territori, com Damià Calvet, Felip Puig i Lluís Recoder. La darrera vegada que Aragonès va ser a Sitges va ser a les jornades del Cercle d’Economia del 2019: hi va assistir com a vicepresident en una cita en la qual també hi era el president d’aleshores, Quim Torra.

També aquesta setmana comença una altra cita de relleu: el World Women’s Team Championship 2021, que atraurà les millors jugadores d’escacs del planeta. La inauguració serà diumenge al Prado i comptarà amb l’assistència del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta. El Mundial té com a seu principal l’Hotel Melià, si bé també es faran activitats al Retiro, el Prado i a la Fragata. Les jugadores estaran repartides en cinc hotels de la vila.

I quan acabin els escacs serà el torn del Mediterranean Ladies Open de golf, que celebra una nova edició a Terramar, amb també la nòmina de les millors jugadores de golf. El torneig empalmarà amb una de les cites més esperades de l’agenda local, el Festival de Cinema, al qual també hi assistiran diversos càrrecs institucionals. Fins ara, ha confirmat la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats