LOADING

Type to search

Actualitat Esports

Arrenca la lliga al Grup 12 de Tercera Catalana

El Sitges B, el Ribes i la Penya Jove inicien la temporada amb totes les il·lusions renovades

Rafel Garcia, a l’esquerra, és el capità del Sitges B.

Amb les piles ben carregades després del dur treball realitzat durant la pretemporada, que hauria de servir per començar la lliga, aquest cap de setmana arrenca la nova temporada de Tercera Catalana. Els tres clubs de Sitges i Sant Pere de Ribes –UE Sitges B, Penya Jove i CD Ribes– esperen començar amb un aspecte físic idoni i tenen totes les il·lusions dipositades en un curs que hauria de ser el de la tornada a la plena normalitat futbolística.

La UE Sitges B s’ha renovat to talment després de l’arribada de Toni Salido. L’equip és ple de jugadors joves, que s’ha de veure com s’adapten a la nova categoria. La Penya Jove s’ha reforçat per aspirar a tot i el CD Ribes, amb la incorporació de Gustavo Costa a la banqueta, té ganes de lluitar al màxim per aconseguir la millor classificació possible.

Tots els detalls de l’inici de la temporada i les valoracions dels diferents entrenadors, a l’edició d’aquesta setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Notícies relacionades:
Nova victòria de la UE Sitges en el segon embat de pretemporada (14 de setembre de 2021)
Bones sensacions del Sitges de Sorroche en la primera prova (6 de setembre de 2021)

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure