LOADING

Type to search

Actualitat

Artur Mas “alerta” sobre un govern d’esquerres

Junts per Sitges celebra l’acte central de campanya amb degustació de productes de proximitat

El president Artur Mas va ser ahir als jardins del Retiro per participar en l’acte central de Junts per Sitges durant aquesta campanya. Mas va “alertar” sobre un possible govern d’esquerres a l’Ajuntament i va convidar els assistents a fer confiança a Mònica Gallardo.

La número de 3 de la llista, Natàlia Matas, va ser l’encarregada d’obrir l’acte, en el qual es van servir productes de proximitat als assistents que van omplir els jardins. Al seu torn, Mònica Gallardo –que es va presentar envoltada de la seva llista (JxS ha posat un èmfasi especial en parlar de la seva llista)– va subratllar que “jo no m’hagués posat en aquesta aventura si no estigués convençuda del meu equip’’.

L’estrella de l’acte va ser el president Artur Mas, que va donar suport a la candidatura de Junts per Sitges i va remarcar que ‘’la clau d’aquestes eleccions municipals no és tenir una mica de sort, sinó que Junts per Sitges i Mònica Gallardo tinguin molts vots’’. Mas va manifestar que “si el tripartit suma onze regidors, s’hi posaran”, en referència a un possible acord progressista. El PDeCAT (partit que ha format Junts per Sitges) i ERC han governat junts aquesta legislatura, però la relació actual entre les dues formacions és tensa, a causa dels atacs durant la campanya de JxS a la gestió de la neteja, una àrea governada pels republicans.