Augment de positius a Sitges i Sant Pere Ribes


- Publicitat -

El cap de setmana de la Mare de Déu d’Agost haurà deixat nous positius confirmats. En el cas de Sitges és un augment menor, mentre que a Sant Pere de Ribes és més rellevant, mantenint la tendència de les darreres setmanes. Si bé és cert que totes dues poblacions pugen molt per sota de la mitjana de la província de Barcelona i la totalitat del territori, aquestes dades són un pas enrere en l’estabilització dels contagis.

Sant Pere de Ribes ha registrat set positius nous en els darrers tres dies i ha arribat als 275 acumulats des de l’inici de la pandèmia. Després d’haver baixat el percentatge de contagis en els darrers dies, aquest cap de setmana les dades tornen a exhibir un augment rellevant, que fa augmentar la mitjana de contagis diaris en més de dos per dia.

Sitges també ha pujat lleugerament i aquest cap de setmana ha comptabilitzat quatre positius nous, una mica més d’un contagi confirmat per dia, segons les dades del Departament de Salut.  La totalitat de contagis a Sitges des de que va començar la crisi sanitària ja és de 231 casos confirmats.

Des de l’1 de juliol, quan es van detectar els repunts de la segona onada, Sitges ha crescut un 29,05 per cent i Sant Pere de Ribes un 32,85. En tots dos casos, són increments molt per sota del creixement dels de la província de Barcelona (53,38) i Catalunya (56,24).

Articles relacionats