LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Aurora Carbonell subratlla la cohesió del Govern

Aurora Carbonell, a la porta del despatx d’Alcaldia

L’Eco de Sitges publica en la seva edició d’aquesta setmana un article de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, coincidint amb el primer any en el càrrec. Carbonell passa revista a l’impacte que, primer, el temporal al Glòria i, després, el coronavirus ha tingut en la gestió municipal i també avalua els reptes globals marcats pel el Govern.

En el seu article, l’alcaldessa ressalta la cohesió del Govern que presideix, integrat per ERC, els independents d’SGI i Guanyem Sitges, precisament en el moment que s’està abordant la seva ampliació, amb la possible entrada del PSC i El Margalló. Carbonell reivindica la unitat del Govern i el model de compartimentar àrees, que integra regidors de diferents partits en una mateixa àrea: “una minoria en el consistori ha fet que defenséssim la feina de cadascuna de les regidories sempre conjuntament” i afegeix que és “un govern basat en la confiança, la sinceritat i el treball en equip”.

L’alcaldessa recorda que només tres dels vuit regidors actuals del Govern tenien experiència a l’Ajuntament (ella mateixa, Carme Almirall i Eduard Terrado, tots d’Esquerra): “això provocava un enorme respecte i al mateix temps moltes ganes de treballar, de conèixer i d’aprendre ràpid”.

Podeu llegir l’article a L’Eco d’aquesta setmana, que trobareu en el vostre punts de venda habitual o en edició digital a iQuiosc.cat.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)