Aurora Carbonell subratlla la cohesió del Govern

Aurora Carbonell, a la porta del despatx d’Alcaldia
- Publicitat -

L’Eco de Sitges publica en la seva edició d’aquesta setmana un article de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, coincidint amb el primer any en el càrrec. Carbonell passa revista a l’impacte que, primer, el temporal al Glòria i, després, el coronavirus ha tingut en la gestió municipal i també avalua els reptes globals marcats pel el Govern.

En el seu article, l’alcaldessa ressalta la cohesió del Govern que presideix, integrat per ERC, els independents d’SGI i Guanyem Sitges, precisament en el moment que s’està abordant la seva ampliació, amb la possible entrada del PSC i El Margalló. Carbonell reivindica la unitat del Govern i el model de compartimentar àrees, que integra regidors de diferents partits en una mateixa àrea: “una minoria en el consistori ha fet que defenséssim la feina de cadascuna de les regidories sempre conjuntament” i afegeix que és “un govern basat en la confiança, la sinceritat i el treball en equip”.

L’alcaldessa recorda que només tres dels vuit regidors actuals del Govern tenien experiència a l’Ajuntament (ella mateixa, Carme Almirall i Eduard Terrado, tots d’Esquerra): “això provocava un enorme respecte i al mateix temps moltes ganes de treballar, de conèixer i d’aprendre ràpid”.

Podeu llegir l’article a L’Eco d’aquesta setmana, que trobareu en el vostre punts de venda habitual o en edició digital a iQuiosc.cat.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats