LOADING

Type to search

Actualitat

Aurora Carbonell subratlla l’aposta per fer de Sitges “un referent audiovisual del sud d’Europa”

Aurora Carbonell i Jaume Roures, al Miramar el passat dimarts

L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, subratlla que Sitges ha de ser “en un futur proper ser el referent del sector audiovisual del sud d’Europa”. Carbonell ho indica en un article que publica L’Eco d’aquesta setmana, titulat Sitges necessita més Sitges, on repassa les línies centrals del seu eix de Govern.

Carbonell destaca tres conceptes com a línies de treball del seu Govern “endreçar, transformar i avançar”. En el primer dels casos apunta a les “moltes carpetes obertes”, que, segon diu, s’ha trobat el seu Govern: “herències que costen molts diners a tota la ciutadania si no es resolen. En relació a “transformar” situa el nou model de platges com a exemple i destaca la lluita contra l’emergència climàtica i la protecció del patrimonial.

L’alcaldessa també destaca que “Sitges necessita una economia diversificada que ens faci créixer i desenvolupar de manera responsable sense malmetre res ni ningú” i, en aquest sentit, apunta a l’aposta per convertir la vila en seu destacada de rodatges i festivals vinculats al món audiovisual. Precisament, dimarts passat, Aurora Carbonell i el regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, van presentar la Sitges Film Office, en un acte que va comptar amb la participació del productor Jaume Roures.

Podeu llegir l’article sencer a L’Eco d’aquesta setmana. Trobareu L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure