Autònoms i empresaris poden optar a dues noves ajudes locals

- Publicitat -

L’Ajuntament ha afegit dues noves línies d’ajuts econòmics al sector empresarial. Els ajuts, amb un pressupost de 200.000 euros, estan destinats a les petites empreses i autònoms que acreditin despeses en higiene i la prevenció sanitària.

Es tracta de dos programes destinats per a autònoms i petites empreses de més de cinc anys per a la despesa de les mesures higièniques i de seguretat derivades de la Covid-19.

A més, fins el 14 de setembre roman oberta la convocatòria d’ajudes a la contractació de personal de fins a 5.500 euros per empresa per al manteniment dels llocs de treball en empreses d’activitat declarada no essencial durant l’Estat d’Alarma i per a la generació de noves contractacions, sempre amb el centre de treball ubicat al municipi. I fins el 15 de setembre els autònoms de Sitges poden demanar ajudes per a la creació de noves empreses.

Els quatre programes d’ajudes encara en actiu s’afegeixen a les dues primeres línies de suport, ja tancades, per autònoms i petites empreses.

Articles relacionats