LOADING

Type to search

Actualitat

Baixa l’afluència als botellots, però es manté l’incivisme

Els botellots d’aquesta passada matinada a la Ribera han comptat amb menys afluència que les setmanes anteriors, si bé la nit ha registrat alguns actes incívics de caràcter “menor”. Al Dos de Maig i Joan Tarrida hi ha hagut un ampli moviment de gent, sense cap mena de problema d’odre públic.

La platja de la Ribera ha reduït el nombre d’assistents aquesta matinada. Dels qui han anat a fer el botellot, la majoria s’han quedat al passeig, amb grups de gent, en la major dels casos sense cap problema de comportament, tot i haver finalitzat els dispositius especials de seguretat que els Mossos d’Esquadra i la Policia Local han organitzat aquest estiu. L’obertura dels espais exteriors de l’oci nocturn i la finalització de la campanya d’estiu són les dues causes que acompanyen el descens d’afluència.

L’incivisme, però, s’ha mantingut actiu entre alguns dels assistents a les concentracions nocturnes. Aquesta nit, però, s’ha tractat més aviat de bretolades, a diferències de setmanes enrere, en què es van produir baralles i, fins i tot, enfrontaments amb els agents policials. Entre els incidents registrats avui hi ha el llançament d’unes tanques de seguretat a la via del tren, a la zona d’Aiguadolç i destrosses menors a la Fragata. La Policia Local ha obert atestats de totes dues accions.

Notícies relacionades:
Les noves mesures no redueixen les aglomeracions (5 de setembre de 2021)
Els botellots preocupen a les autoritats municipals (29 d’agost de 2021)
Unes baralles nocturnes acaben amb actes vandàlics i la intervenció dels Mossos (24 d’agost de 2021)
La platja es torna a omplir a la matinada en el primer divendres sense toc de queda (21 d’agost de 2021)
L’ordenació del trànsit humà a Joan Tarrida punxa en la primera nit (14 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure