LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Balust Odontòlegs atén de manera telemàtica i gratuïta

La clínica ha incorporat elements de prevenció al seu mobiliari

La situació imprevista i totalment excepcional que ha provocat la pandèmia del coronavirus també ha generat múltiples episodis de solidaritat.

Un d’ells té com a protagonista la clínica dental Balust Odontòlegs. El centre va abaixar la persiana arrel de l’aplicació de l’estat d’alarma i, en conseqüència, també va haver de sol·licitar un ERTO –que ja li ha sigut acceptat– per a tot el seu equip de professionals.
Però això no vol dir que fins ara hagin estat inactius. La propietària i les treballadores de la clínica han col·laborat des del primer dia en tot allò que han pogut per a contenir la propagació del virus. Des d’esterilitzar i embossar les mascaretes realitzades per costureres voluntàries de Sitges, fins a donar guants i altre material higiènic al Col·legi d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya o un matí de reanimació al Sistema d’Emergències Mèdiques de la Generalitat.

Paral·lelament, si algun pacient necessitava algun tipus d’atenció urgent, l’equip de doctors de Balust Odontòlegs l’atenia de manera telemàtica i completament gratuïta. Un gest significatiu tenint en compte que s’han atès al voltant de noranta peticions.

L’equip de Balust Odontòlegs està pendent del procés de desescalada del confinament per a saber quan podran tornar a obrir portes. Quan ho facin, serà amb una clínica molt renovada: s’han pintat les parets i s’han canviat els sòcols i el mobiliari de la sala d’espera.

A més, també s’han pres les mesures preventives necessàries per a garantir la salut dels pacients: la neteja a fons de tots els espais, l’habilitació d’una tercera sala d’espera, la col·locació de mampares de metacrilat i la compra de diversos equips de protecció per a tots els seus treballadors i pacients. Tot plegat, completat amb un protocol d’actuació que assegurarà el benestar dels pacients des que entren fins que surten de la clínica.

Els establiments comencen a adaptar-se a l’escenari postpandèmia. La nova realitat social, econòmica i sanitària els ho exigirà.