LOADING

Type to search

Actualitat

Biodiversitat Sitges naturalitza parterres als Jardins de Terramar i el Parc dels Garrofers

En total s’han plantat 350 plantes autòctones per potenciar la biodiversitat urbana amb la presència de pol·linitzadors

Membres de Biodiversitat Sitges als Jardins de Terramar

Biodiversitat Sitges ha naturalitzat diferents parterres als Jardins de Terramar i el Parc dels Garrofers, amb el suport i coordinació de l’àrea d’espais naturals de l’Ajuntament de Sitges. En total s’han plantat 350 plantes autòctones, 310 aromàtiques i 40 arbustives) que pretenen potenciar la biodiversitat urbana amb la presència de pol·linitzadors i generar espais de refugi i alimentació per la fauna.

Aquesta actuació s’ha dut a terme en el marc del projecte de recuperació i potenciació de la biodiversitat als espais urbans de Sitges. Les espècies de planta aromàtica plantades són el romaní, l’espígol, l’estepa blanca, la farigola i la sàlvia. En quant a les plantes arbustives destaquen el llentiscle, la ginesta i el cirerer d’arboç. També s’han plantat dos margalló. La totalitat de les especies requereixen un menor manteniment i menys consum d’aigua, millorant la sostenibilitat i eficiència dels espais verds del municipi.

El projecte també pretén sensibilitzar la ciutadania en la millora dels espais verds públics i la valoració positiva de la millora de la biodiversitat més propera. Una bona gestió de l’espai urbà es tradueix en un major nivell de benestar i salut, i també un major gaudi de la ciutadania.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure