Bones sensacions del Sitges de Sorroche en la primera prova

Els partits de preparació del cap de setmana s’han saldat amb empat del primer equip de la UE Sitges, victòries de la Penya Jove i Sitges B i derrota del CD Ribes

Imatge d’un dels partits de pretemporada del Sitges B al Municipal d’Aiguadolç.
- Publicitat -

El primer equip de la UE Sitges ha tancat la seva primera setmana de preparació jugant un bon partit davant el Canyelles de 2a Catalana, que va finalitzar amb empat a 1. Va agradar la posada en escena de l’equip de Sorroche, que va intentar no rifar mai la pilota i que va saber generar perill ofensiu, tot i que al descans el resultat era de 0 a 0. A la segona part, el joc es va igualar i el Canyelles també va tenir opcions clares. Els sitgetans, amb l’entrada al camp d’Henarejos i Valldosera va seguir insitint, fins que es va poder avançar al minut 82, amb un gol obra de Guillem Ximénez. L’empat barceloní va arribar a la darrera jugada del partit. En línies generals, va ser un partit entretingut, amb molt bona actitud dels jugadors, en la que va ser la primera prova de la pretemporada davant un equip, com la UE Sitges, de Segona Catalana.

Els equips de Tercera Catalana també han disputat partit de preparació aquest cap de setmana. La Penya Jove es va imposar per 3 a 2 davant l’AE Moja, amb un hattrick de Carlos Contreras, la UE Sitges B es va imposar al camp del Llavaneres per 0 a 1 i el CD Ribes va perdre per 3 a 1 davant el CD Ribes.