Brillant i serena, arribes sempre puntual i perpètua, visca la nostra Festa!

L’Eco dedica 24 pàgines, i algunes més, al repàs històric, a les novetats i als protagonistes de Sant Bartomeu

- Publicitat -

Amb aquest vers de Bàrbara Scuderi iniciem l’especial de Festa Major de L’Eco de Sitges d’aquesta setmana. 24 pàgines destinades a la celebració en les que es donen a conèixer algunes persones imprescindibles que treballen entre bambolines, i s’aprofundeix en els perfils d’Antoni Vigó i Josep Carbonell, pregoner i pendonista, respectivament.

Els recorreguts menys habituals, el 40è aniversari dels Gegants Moros i la nova vestimenta que presenten en uns dies, així com la tradició no escrita de donar els xumets a gegants i bèsties són alguns dels temes que es desenvolupen en un especial que parla també de la preparació prèvia de les colles o de la presentació del primer inventari dels Cabeçuts. Es dedica també un article a l’Isidre Pañella, sota el títol La primera sense ell, i s’inclou tot el programa d’actes per no perdre detall.

Més enllà de l’especial, L’Eco dedica també la portada a la Festa Major, en el que és ja una esperada il·lustració de l’amic i col·laborador Agustí Albors, i la contraportada a analitzar els públics, en una opinió d’Eva Martín.

Poeu trobar l’edició en paper de L’Eco als quioscos i la digital a l’iQuiosc, per endinsar-vos de ple en la Festa Major a només uns dies del seu inici.

Articles relacionats