LOADING

Type to search

Cultura

‘Bye Bye Monstre’ aterra a Sitges

Dagoll Dagom porta al Prado el seu primer espectacle adreçat a un públic infantil i familiar

Una de les escenes de la representació. (Sílvia Poch)

En el marc de la programació de la Pregonera, arriba d’aquí a una setmana uns dels plats forts de l’edició d’aquest 2022. Es tracta de Bye Bye Monstre, la darrera producció en format musical de Dagoll Dagom, que aterra al Casino Prado el pròxim dissabte 5 de febrer. La representació a Sitges significarà l’inici d’una gira per diferents punts del territori català, després de la bona acollida que ha tingut l’espectacle al Teatre Poliorama, amb 44 representacions i més de 10.000 espectadors.

La companyia Dagoll Dagom s’aventura en el seu primer espectacle infantil, i s’inspira en el confinament que van viure milers de nenes i nens amb les seves famílies. De fet, el projecte neix de la col·laboració amb Transports Metropolitans de Barcelona, TMB, a través del  Concurs de Relats Curts, que anualment organitzen, i que l’any 2020 convidaven als participants de la categoria infantil a imaginar com acabar amb el monstre de la Covid. El premi ha consistit a veure els relats traspassats a l’escena a partir de la reescriptura de Marc Artigau i l’aportació de Dàmaris Gelabert en l’apartat musical, com a creadora de les cançons.

Tots els detalls de l’obra i els nous reptes de la companyia, a L’Eco d’aquesta setmana. Trobareu la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure