Càlid retorn d’Aitana Bonmatí a Ribes

La flamant campiona d’Europa amb el Barça rep l’enhorabona dels seus conveïns en un emotiu acte celebrat al GER

- Publicitat -

Aitana Bonmatí va començar a remenar la pilota des de ben petita. Però, durant la seva infantesa i adolescència, la seva passió pel futbol es va compaginar amb llargues estones d’esbarjo al carrer del Pi número 25. Al GER va participar activament en l’esplai, les classes de música o esdeveniments diversos del calendari festiu ribetà. Aquest divendres, Bonmatí ha tornat a l’entitat que la va veure créixer amb la Champions League sota el braç. El Palmerar s’ha omplert de gom a gom amb familiars, amics i conveïns –amb totes les mesures Covid corresponents– per donar una afectuosa benvinguda a la seva campiona. I ella, a diferència del que passa massa sovint en l’esport d’elit masculí, hi ha mostrat la millor de les predisposicions des del primer fins a l’últim moment.

En un escenari farcit de dones, l’encarregat d’obrir l’acte ha sigut el periodista ribetà Xavi Fernández, coordinador de la secció d’Esports a Canal Blau i també col·laborador de L’Eco, que ha desgranat la meteòrica trajectòria esportiva d’Aitana Bonmatí durant aquestes temporades. Darrere seu, Mercè Gelabert, presidenta de la Penya Barcelonista de Ribes. Tampoc no hi han faltat Júlia Carbonell, Noa Castell i Martina Gasulla en representació del Club Deportiu Ribes, on es va formar futbolísticament i on la prenen com a model a seguir. I, per acabar, l’amfitriona Iolanda Maurici com a presidenta del GER.

El moment més emotiu ha sigut quan Aitana s’ha dirigit als assistents. La futbolista ha presumit sempre de la seva condició de ribetana i ho ha tornat a posar de manifest repassant la seva vinculació amb el poble i l’entitat. El punt final, com acostuma a succeir en aquesta mena d’actes, l’ha posat el lliurament d’obsequis –on no hi podia faltar el Drac de Tres Caps– i la sessió de fotografies i signatures amb els seus seguidors.

Tota la informació del triomf de d’Aitana Bonmatí a la final de Champions, a L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar als punt de venda habituals o també a través de la plataforma digital iQuiosc.

Articles relacionats