CAMPUS D’ESTIU

- Publicitat -

Poder gaudir i aprendre amb moltes activitats

Un cop es va restablint la normalitat és el moment dels Campus d’Estiu que es poden gaudir a Sitges i Sant Pere de Ribes, amb una variada oferta de qualitat. Complint amb totes les mesures de seguretat i sanitat, els infants poden combinar l’educació i el lleure.

Les propostes són diverses i atractives, doncs hi ha un ampli ventall de possibilitats per practicar esport i que els infants s’enriqueixin amb altres aprenentatges i experiències vitals.

Els Campus d’estiu enfoquen els seus objectius a través de diferents mètodes educatius, amb un coneixement molt profund relacionat amb la natura i que faciliten la motivació dels infants per potenciar el seu aprenentatge. Un complement idoni per aplicar el que han après durant els dies del curs escolar, però molt més lligat amb el període de vacances.


El conjunt de monitores i monitors, plenament preparats, supervisen l’educació dels participants en espais a l’aire lliure, on tenen la possibilitat de conèixer altres nens i nenes amb qui no tenen contacte la resta de l’any.
Els infants podran descobrir altres aspectes desconeguts per a ells, alhora que practiquen esport i es mantenen en forma.


Els Campus d’estiu són una gran oportunitat per a la canalla, en un espai lúdic que combina l’esport, la cultura i l’educació. A més, representen un avantatge pels pares, mares i tutors, que poden conciliar vida laboral i familiar amb la tranquil·litat que els petits resten en les millors mans, gaudint d’activitats productives que compartiran i explicaran un cop finalitzada la jornada.


El resultat final és inqüestionable. Experiències prèvies avalen les ganes dels infants de repetir. I n’hi ha que,
edició darrera edició, volen provar les diferents propostes per aprendre’n de noves.

Amb l’estiu arriben les vacances escolars, i en aquests moments de restabliment de la normalitat, els campus d’estiu són ideals. I és que els nens i nenes mereixen el millor per continuar aprenent i conèixer nous amics i amigues.

IAB BARCELONA
El Summer Youth Academy del IAB és un casal d’estiu en anglès d’arts escèniques. El curs està especialment dissenyat per a treballar el potencial artístic de cada nen i nena mentre s’ho passen bé. No cal experiència prèvia.

El casal tindrà lloc entre el 28 de juny i el 16 de juliol (de dilluns a divendres) a Sitges, dirigit a nens i joves d’entre 8 a 16 anys apassionats pel teatre, la dansa i el cant. Es poden apuntar per una, dues o tres setmanes.

Les classes seran impartides per professionals talentosos, compromesos i amb experiència prèvia. El benestar, seguretat i felicitat de cada alumne és la seva prioritat. Tots els professors tenen experiència com a artistes i docents en el sector de les arts escèniques. Entre ells poden parlar espanyol, anglès i català

Cada setmana estarà plena d’activitats, amb una representació final en el nostre teatre, a la que podran assistir familiars i amics.

Per a més informació: https://www.iabarcelona.com/summer-school-es 

Club Nàutic Sitges
Un any més, comencen les activitats d’estiu al Club Nàutic de Sitges. Els cursos van destinats als nens i nenes a partir dels 7 anys, i en ells podran aprendre a navegar i gaudir de la mar, en una escola que transmet els valors de respecte al mar, el medi ambient, els companys, la cooperació i amb el màximnivell de seguretat.
ACTIVITATS :
Les activitats d’estiu es realitzen de dilluns a divendres i en caps de setmana de 10 a 19.30 hores i inclouen cursos de vela lleugera, catamarà i patí a vela; així com altres activitats nàutiques com el caiac, el paddle surf, el surf, i el windsurf. Durant el dia també es realitzen activitats a la platja i tallers.
L’escola de vela del Nàutic és la segona més important de Catalunya per volum de participants i la primera de caràcter privat; i la principal obligació i filosofia és ensenyar la vela. Sitges viu cara al mar i des del Club Nàutic el volen ensenyar a tos els nens i nenes de la vila.
Per a més informació o reserv es sobre els cursos de vela d’estiu:
cns@nauticsitges.com, www.nauticsitges.com o 937432057.
Visitar-nos a l’Espigó de Llevant s/n, a la Platja de la Fragata de Sitges.

Nootka Kayak & Sup
Nootka va néixer al 2004 fruit de la passió per les activitats  nàutiques i pel mar.  
El Campus Nàutic d’Estiu, consisteix en un programa d’activitats  de caràcter esportiu, on l’objectiu principal és promoure la  pràctica de diferents esports d’aigua.  
Què farem?  
– Els nens/es practicaran diverses activitats relacionades amb  el desenvolupament en el món dels esports nàutics, com  són el caiac, el stand up paddle, monster sup, snorkel,  tallers nàutics i jocs de platja.  
Com ho farem? Mesures 2021 COVID-19  
– 1 grup bombolla setmanal de màx. 10 nens/es al matí de 9h  a 13h de 7 a 14 anys  
– 1 grup bombolla setmanal de màx. 10 nens/es a la tarda de  17h a 19h de 13 a 16 anys o amb grups tancats de  diferents edats.  
Finalitat, crear un vincle de la  persona amb el medi marí.  
Treballar les capacitats físiques i habilitats motrius, alhora que es  fomenta el treball en equip.  
Per a més informació i reserves :  
– Web: www.nootka-kayak.com 
– Trucar al 938.100.256 o 609.252.412
– Al nostre centre d’activitats a la Platja de les  Anquines, davant l’Hotel ME Sitges Terramar. 

CLUB DE MAR DE SITGES
Des del 28 de juny fins el 29 d’agost s’organitza un esplaiinfantil i juvenil pels nens i nenes compresos entre els 3 i els 12 anys. Està dirigit per monitors qualificats i ofereix als més menut la possibilitat de realitzar diferents tipus d’activitats.
Multiesports: Introducció a diferents esports individuals i en grup
La Capsa Màgica: Tallers, contes, jocs, dinàmiques…
Experimenta: Petits invents i experiments per fomentar les habilitats científiques
Moviment: Jocs i dinàmiques en grup amb la música com element principal.
Artikids: Activitats plàstiques per potenciar la creativitat
Activitats nàutiques: pràctica d’esports aquàtics com caiac, surf, vela…
Jocs d’aigua: La piscina i la platja ens serviran per practicar diversos jocs
Anglès: Activitat basada en la parla per aprendre divertint-se
Petit Chef: El·laboració de receptes dolces i salades, amb tot tipus d’aliments
A més a més es realitzaran sortides on realitzaran diverses activitats esportives i culturals.
Per a més informació: clubmarsitges/esplai

CLUB NÀUTIC GARRAF
L’estiu que tant esperàvem serà encara millor amb les Estades de vela del Club Nàutic Garraf.
Destinades a nens i nenes de 5 a 16 anys, les Estades estan dirigides pel regatista i seleccionador olímpic Toni Rivas i compta amb professionals titulats en el sector que et garanteixen que la iniciació en la vela i els esports nàutics del teu fill o filla seran òptims.
De 9h a 17h, i de dilluns a divendres, les activitats esportives i els jocs ompliran les vacances d’aprenentatge, amistats, vela, caiac, piscina, descoberta de l’entorn inigualable del Parc Natural del Garraf i molt més i tot, amb les màximes mesures d’higiene i seguretat. Els alumnes compartiran les activitats amb els regatistes del Club Nàutic Garraf.
Consulteu descomptes especials per germans.
Per a informació i inscripcions: esports@clubnauticgarraf.com,al web: www.clubnauticgarraf.com o al telèfon 936320013. Centre reconegut per Escola Catalana de Vela i Federació Catalana de Vela.


Articles relacionats