Can Milà acollirà un nou espai de serveis per al sector turístic

- Publicitat -

Primer pas en la creació d’un nou edifici polivalent a la Masia de Can Milà. El recuperat i reformat espai es va estrenar fa un any i mig com a nova oficina d’atenció al turista i visitant, després d’un llarg temps amb les obres finalitzades però sense usos. L’aposta pel remodelat edifici va posar de manifest la intenció de convertir-lo en un lloc d’acollida i dinamització turística. Durant aquest temps, l’Ajuntament ha realitzat diverses sessions de visites i portes obertes, per apropar un espai desconegut per a la majoria de la gent.

La setmana passada, el Govern municipal va aprovar l’expedient de contractació per redactar el projecte constructiu d’aquest nou edifici, que estarà ubicat en l’espai buit que hi ha a la part posterior de la masia. Els treballs corresponen a la segona fase del projecte, que es va dissenyar en l’anterior legislatura.

El nou edifici polivalent i multifuncional de Can Milà arriba per donar resposta a algunes de les necessitats de les regidories de Turisme i de Promoció Econòmica, sobretot en matèria d’esdeveniments relacionats amb xerrades i formacions. Per a Luismi Garcia, regidor de Turisme, “la intenció és posar a l’abast de totes les empreses turístiques i del sector un espai per desenvolupar actuacions o conferències”.

En parlem amb més abast a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats