LOADING

Type to search

Actualitat

Can Robert acollirà la Cruyff Court

Sitges, una de les poblacions més estimades pel gran Johan Cruyff, tindrà, per fi, un dels vaixells insígnia de la Fundació que porta el nom de l’holandès volador. Can Robert tindrà una nova pista esportiva a l’aire lliure, que es començarà a construir en les pròximes setmanes, on ara hi ha les cistelles de bàsquet. Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que pretenen, a través de l’esport, inculcar valors com la responsabilitat, el respecte, el joc en equip i l’educació en hàbits saludables per evitar el sedentarisme i l’obesitat infantil.

Un dels impulsors del projecte ha estat Toni Llorià, i així ho reconeixia el mateix regidor d’esports: “ell ha estat el principal impulsor. És una persona que té molta relació amb la Fundació Cruyff i era un tema que ja havíem parlat en campanya electoral. Va ser molt fàcil posar-nos d’acord”. Per Llorià la construcció de la Cruyff Court és molt important: “la iniciativa de Johan Cruyff i la seva fundació va oferir arreu del món un servei per tots els nens i nenes, i no tan nens, amb risc d’exclusió social, perquè tinguessin accés a l’esport en un espai lliure equipat amb gespa artificial, dues porteries fixes i que estigués sempre obert”.

L’Eco d’aquesta setmana ampliem la informació i parlem amb els principals promotors del projecte. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure