Caprabo reforça el seu suport al Banc d’Aliments

Davant les crisis, la societat, en el seu conjunt, es mobilitza. I també les empreses i les entitats s’uneixen i reforcen els seus lligams. Caprabo, empresa col·laboradora des de fa dues dècades amb el Banc d’Aliments, ha reforçat el seu compromís social i solidari, amb una campanya de captació de fons en els seus establiments. Una nova col·laboració que se suma a diferents iniciatives, amb l’objectiu d’atendre l’increment de demanda de les necessitats més bàsiques, per part de les organitzacions socials. Els fruits de la campanya es destinen a l’adquisició d’aliments i productes bàsics i necessaris d’higiene. La solidaritat és més que un gest. És el compromís ferm d’un programa social, que amb la crisi econòmica, derivada de la Covid-19, necessita atendre un volum creixent de famílies i persones en situació de vulnerabilitat.

La campanya solidària, per a la recaptació, es realitza a partir de donacions voluntàries i s’afegeix a la col·laboració de Caprabo amb Creu Roja, que ha encetat un projecte en favor d’un fons d’emergència en suport de les persones més afectades per la crisi del coronavirus.
Alimentació i higiene són aspectes imprescindibles per a la salut. Des dels establiments de Caprabo, a més de garantir totes les mesures de protecció sanitàries exigides, els clients disposen de consells per a la seva seguretat i la possibilitat de participar en les accions solidàries de l’empresa.

El Banc d’Aliments i el fons d’urgència de Creu Roja són dos dels exemples en què solidaritat, societat i empresa es vinculen i aconsegueixen fer front a l’altra cara de la pandèmia i despertar un somriure. Darrere de cada ajuda hi ha una persona o una família que supera les mancances gràcies a la suma de tots els suports.

Les col·laboracions es realitzen en els mateixos establiments, a través d’una donació en el moment del pagament en caixa. Són petits gestos per a grans fites. Com aquell gest, de complicitat, que es percep entre el personal que atent els clients des del primer dia, i el treball de reposadors, caixeres i repartidors.

La suma d’esforços obté resultats. Caprabo, que també ha posat a disposició magatzems per al Banc d’Aliments en diverses ocasions en diferents localitats, manté la solidaritat com a eix del programa social de l’empresa. Un compromís que forma part del camí recorregut en els darrers vint anys.

Articles relacionats