LOADING

Type to search

Actualitat

Cau el tros d’una cornisa d’un edifici a Artur Carbonell

Un bomber treballant en les tasques de reparació (Foto: Policia Local)

Aquest matí, a primera hora, s’ha desprès un tros de la cornisa d’un edifici del carrer Artur Carbonell, a tocar de Can Perico. La peça ha caigut a terra des del tercer pis, però no ha generat cap incident ni s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

La Policia Local ha rebut l’avís a les 8.32h del matí i de seguida s’hi han desplaçat dues unitats, així com un vehicle dels Bombers. Precisament, un bomber ha accedit al balcó i ha retirat les possibles peces que podien caure després del primer despreniment. La Policia Local ha tallat l’accés per la vorera i també el carril de baixada d’Artur Carbonell mentre han durat els treballs de manteniment.

El fet que l’incident s’hagi produït ben d’hora i, sobretot, que fos dia festiu –i, per tant, amb el negoci que hi ha en la planta baixa, tancat– ha estalviat cap ensurt. En aquella hora sí que estaven obertes les fleques que hi ha a la vora de l’edifici.

L’edifici afectat va ser construït fa pocs anys. Fa dos mesos ha obert en la planta baixa una xarcuteria, que substitueix la sabateria que havia estat els darrers anys.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure