Cau una casa de dues plantes a Artur Carbonell

Imatge aèria de l’edifici esfondrat
- Publicitat -

Una casa antiga de dues plantes ha caigut aquest migdia a l’avinguda Artur Carbonell, a tocar de Can Perico. No hi ha hagut ferits, ja que la gent ha estat avisada amb antelació, un cop s’ha produït una esquerda en el mur exterior.

L’accident ha deixat l’edifici esfondrat. Només s’hi ha salvat la façana, que dona a Artur Carbonell, la part del darrere i el mur lateral de l’altra banda. La part que ha caigut és la confrontant amb el solar de l’antic Can Julián, on ara s’estaven fent unes obres. L’estiu passat es va tirar l’antic edifici que hi havia.

Avui mateix al migdia, els operaris de l’obra han vist com es produïa una esquerda en el mur exterior. En detectar que podia tractar-se d’un tema greu, l’encarregat de l’obra ha avisat les persones que hi havia en l’edifici afectat. A la planta baixa hi ha un kebab, amb activitat interior i terrassa exterior, mentre que al pis de dalt hi vivien els titulars de l’establiment. Els mateixos habitants de l’edifici aquest matí havien sentit sorolls a l’interior i havien alertat els responsables de l’obra.

L’empresa constructor ha manifestat que l’obra de cimentació estava en el darrer tram i que en l’actuació que estava dut a terme “no s’havia tocat la parcel·la del costat”.

L’esfondrament s’ha produït quan no hi havia ningú a dins, ja que titulars del bar, veïns i clients havien sortit quan els ha avisat l’encarregat de l’obra. D’haver-hi hagut algú, el desenllaç hagués estat fatal, ja que l’esfondrament ha provocat una muntanya de runa.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat fins a 15 dotacions de Bombers, a més d’ambulàncies, Policia Local i Mossos d’Esquadra. Els bombers han estat treballant entre la runa per assegurar-se que no hi hagués ningú a sota. El carrer Sant Francesc ha estat tallat des de Can Perico.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats