LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

Cava Talino, un brindis per la vida

Un brindis amb una copa de cava sempre està present en les celebracions. Durant la història s’han produït brindis per celebrar, per mostrar unió i per compartir moments i alegries. I avui dia continuem mantenint aquesta tradició.

Cava Talino és una empresa sitgetana que es dedica a la fabricació i distribució d’aquesta beguda des de l’any 2011, quan li van donar la medalla de plata a la Berlin Wine Trophy.

Ara, ha decidit que després d’aquests durs mesos de crisi, i que ja s’està reprenent l’activitat econòmica, quan les unitats de cures intensives i els hospitals estan pràcticament buits de coronavirus, és moment d’alçar les copes i fer un brindis, que tot i la crisi econòmica i sanitària, hi ha coses importants a celebrar.

Un dels motius per alçar les copes és el primer dia sense víctimes per la Covid-19. I per això, Cava Talino obsequiarà tots els residents a Sitges que compleixin anys l’1 de juny (sempre que siguin majors d’edat) amb una ampolla de cava, que ells mateixos els hi portaran a casa.

Un altre dels motius per celebrar, és que la Fundació Ave Maria, de la qual en Talino n’és patró, ha tingut zero casos de coronavirus. Els residents eren un sector de risc, ja que era complicat de fer-lis entendre totes les mesures de seguretat que havien de d’aplicar. Cava Talino regalarà, a totes les famílies dels nostres residents, que han fet el sacrifici de no anar a veure els seus germans, fills, etc., una ampolla de cava.

El dia que s’acabi l’Estat d’Alarma, presumiblement, la població tornarà a ser lliure. S’ha de celebrar que s’acabaran les restriccions, que es podrà reprendre l’activitat turística, un dels sectors claus a Sitges. La gent ha patit econòmicament i la pobresa ha repuntat. Per tant, recuperar el turisme i l’hostaleria és un motiu per tornar a alçar les copes. I tots aquells sitgetans majors d’edats que celebrin l’aniversari el dia que acabi l’Estat d’Alarma, Cava Talino els hi regalarà una ampolla de cava.

Durant els dies més durs de la pandèmia van tancar per solidaritzar-se amb la salut de tots i ara és moment de treure el cava que tenien guardat i brindar per la vida.

Tots aquells que facin anys algun d’aquests dies o siguin familiars dels residents a l’Ave Maria, que es posin en contacte amb Cava Talino al telèfon 630 27 41 41.