LOADING

Type to search

Actualitat

Cinc bars musicals del Dos de Maig faran una prova inèdita per obrir en temps de Covid

Cinc bars d’oci nocturn del carrer Primer de Maig protagonitzaran una prova inèdita a l’Europa pandèmica. Es tracta d’omplir els establiments amb 440 persones, més enllà del toc de queda, sota un pla de control sanitari i epidemiològic. El pla ja és a punt i implica l’Associació de Bars del Carrer del Pecat, el Gremi d’Hostaleria, l’Ajuntament, la Federació Catalana de Locals d’Oci Nocturn (Fecalon) i Pimec. Només falta l’aprovació definitiva del Departament de Salut.

El ressò de la prova realitzada dissabte passat amb el concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi ha donat ales a la iniciativa de Sitges, en la qual hi treballen els impulsors des de fa dos mesos. La data prevista encara no està tancada, a l’espera de la confirmació de Salut, però es treballa amb la idea que sigui dissabte 10 o 17 d’abril.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem amb tota mena de detalls el pla i com s’executarà. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

També pots veure