Cinc noies de Sitges relaten les seves experiències com a hostesses i noies d’imatge

Una de les protagonistes del reportatges, a l’estació
- Publicitat -

La feina d’hostessa i noia d’imatges sempre ha estat vinculada a les dones com a reclam per atreure el consum i cinc testimonis expliquen com ho van viure. “La feina d’hostessa pot ser entretinguda si ets animadora, però hi ha altres en les quals et sents inútil”, destaca la Mar. “Som joves, estudiants, i hi ha molta innocència”, apunta la Míriam. “S’aprofiten de la teva vulnerabilitat i la teva imatge, i hi ha molta cosificació: en certs esdeveniments, es prioritza molt més una dona que un home”, afegeix la Mariona.

“Va ser una experiència dolenta que no repetiria; em vaig sentir un cos i una cara bonica”, diu la Lorena. “He treballat de noia imatge en discoteques, fent publicitat per omplir el local; i, on no m’han tractat bé, he marxat; has de saber posar els teus límits”, relata la Zoe. 

Són diferents experiències que expliquen noies de Sitges i Sant Pere de Ribes quan han treballat d’hostesses d’imatge en fires i congressos –la majoria a Barcelona, tot i que també en alguns esdeveniments a Sitges– o en discoteques. A l’edició en paper del setmana, hi podeu llegireu el relat sencer. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats