LOADING

Type to search

Contingut patrocinat

ClubHouse 27, sostenibilitat i solidaritat a taula

Les formes de la bondat se serveixen també a taula. El restaurant ClubHouse 27 n’és un exemple. Bona cuina i bona gent davant els fogons i entre els clients. I la bondat té la virtut de ser sensible al món que l’envolta. Així que un dels trets més característics de la seva cuina és l’elaboració d’una carta amb productes de proximitat, de la terra i sempre de temporada, a més de la utilització de tots els complements amb materials sostenibles.

Tan intens és el contacte amb el món que els envolta que han estat un dels primers establiments de restauració que van formar part del Health Warriors Sitges, la iniciativa de la restauració local d’aportar àpats de forma solidària als serveis d’urgències de L’Hospital de Sant Camil a Ribes.

Els Health Warriors van néixer a Barcelona i de seguida es va impulsar des de Sitges. El ClubHouse, situat a l’entrada del municipi ribetà, es va sumar a la iniciativa aportant, com la resta de participants, centenars d’àpats durant els darrers mesos.

Una proposta de sostenibilitat i solidaritat a taula, realitzada a foc lent i amb els productes de la seva pròpia horta. Plats elaborats amb cura i amb els ingredients imprescindibles per agrair el coratge dels sanitaris, a primera línia davant la lluita contra la pandèmia.

Les primeres setmanes es van viure amb intensitat, obtenint a canvi la senzilla compensació de saber que del seu gest naixia un somriure, enmig de la tensió i les pors a les Urgències de l’Hospital.

L’equip de ClubHouse és bona gent, amb una bona cuina i una exigència exquisida en cada detall. Cuinar per als altres ja és la seva tasca de cada dia, però cuinar per als herois de bates blanques, blaves o verdes, ha estat un aprenentatge.

De cada comanda enviada ha sorgit un esperit de coratge per tirar endavant. I amb l’arribada de cada nova fase de desconfinament el restaurant es va anar adaptant. Primer amb els serveis a domicili, ara amb l’establiment obert, amb la terrassa i el jardí preparats per rebre l’altra cara, imprescindible, del seu bon tracte: els fidels clients.

La primavera ha estat agra, trista i silenciosa, però combinada amb unes verdures de l’horta a la brasa i un menú de receptes internacionals i tradicionals, elaborades amb producte local, és molt més saborosa i desperta la gana com desperta esperança.