ClubHouse27 reconverteix el seu projecte en una experiència gastronòmica de proximtat

Can Parés, a Sant Pere de Ribes, seu del nou projecte de ClubHouse27
- Publicitat -

ClubHouse27, el restaurant situat a la urbanització Los Viñedos de Sant Pere de Ribes, reconverteix el seu model per a potenciar el retorn als orígens. El nou projecte naixerà el proper mes de juny amb un nou format, que posarà l’accent en la proximitat, els productes de km 0 i un programa d’activitats complementàries destinades a crear experiències gastronòmiques i culturals de qualitat.

El que durant quinze anys ha estat el restaurant de ClubHouse27 a Los Viñedos tancarà el proper diumenge 16 de maig. A mitjans del mes de mes de juny, ClubHouse27 obrirà la seva nova proposta a Can Parés, una masia amb un terreny de 20.000 metres quadrats, situada a la zona de la Torre del Veguer, també a Sant Pere de Ribes.

Aquesta nova experiència gastronòmica i cultural estarà adreçada als socis que es donin d’alta en ClubHouse27, que podran gaudir d’àpats amb pocs comensals, sota el paràmetre de la qualitat per damunt de la quantitat. Els associats també podran participar en les diferents propostes que el club durà a terme, com concerts de petit format, tasts de vins, degustacions amb xefs reconeguts i altres tipus de presentacions.

Es tracta d’un format innovador al territori, pilotat per Aleksandra Trampus i el seu equip, amb la voluntat de posar l’accent en la cultura de la proximitat. Les característiques de Can Parés permetran programar diferents iniciatives gastronòmiques i culturals i implantar una proposta que afavoreix el gaudi de l’experiència de tots els participants.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats