LOADING

Type to search

Actualitat

Comença el compte enrere per a la remodelació de l’Escola Pia

L’edifici de l’Escola Pia, davant l’estació

L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per a obrir el procés de consulta sobre la reforma de l’edifici de l’Escola Pia. El procés durarà 15 dies i suposarà una modificació del Pla General per adaptar-lo a les exigències derivades d’aquest reforma.

La reforma del vell edifici del carrer de l’Hort Gran és la decisió que finalment va prendre l’Ajuntament, tot i l’opinió majoritària del centre i els pares d’alumnes, que preferien la construcció d’un nou centre adaptat a les noves necessitats d’espai a la Plana. L’operació de permuta, en què l’Ajuntament cedia els terrenys per a la nova construcció i a canvi es quedava l’actual, va ser finalment descartada pel consistori.

Algunes de les prioritats de la reforma que finalment es tirarà endavant impliquen ampliar els accessos i redefinir les escales de comunicació de l’edifici per millorar-ne la seguretat i l’accessibilitat. A més, les obres ampliaran l’edifici per dotar-lo de nous espais específics per al projecte educatiu del centre. Durant la reforma, es posarà especial atenció al confort i a l’eficiència energètica de l’escola. Pel que fa al pati del centre, aquest projecte millorarà la seva connexió i accessibilitat amb el carrer Sant Isidre i incorporarà nova vegetació.

Notícies relacionades:
L’Ajuntament descarta finalment el trasllat de l’Escola Pia (15 de febrer de 202)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure