Comencen les obres del col·lector d’aigües residuals

Obres del col·lector, a l’alçada de l’avinguda Sofia
- Publicitat -

L’obra del col·lector d’aigües residuals del litoral sitgetà ja ha començat. Es tracta d’un projecte altament demandat, que desvia la canonada pel passeig i evita el seu pas per les platges de la Fragata, la Ribera i un tram de l’Estanyol, que queda desprotegida en cas de temporals, amb el conseqüent perill de trencament i vessament d’aigües al mar.

Els treballs s’han previst fer en diferents terminis amb l’objectiu de minimitzar l’afectació al veïnat i als restaurats i hotels de la zona. Per aquest motiu, primer es farà el tram de passeig entre l’avinguda Sofia i el carrer de Francesc Armengol, i quan acabi la temporada estival es reprendran els treballs en un altre tram.

Aquests canvis afecten l’espai on fins ara aparcaven els taxis, la zona de càrrega i descàrrega, l’estacionament de motocicletes i un tram de zona blava, entre els carrers abans esmentats. Les obres en aquest tram del passeig duraran fins al mes vinent i quan s’acabin s’instal·larà un nou tram de carril bici, que completa el ja existent al passeig, provinent de Terramar.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio, destaca que “iniciem una obra que fa molts anys que està pendent. Traiem el col·lector d’aigües residuals que passa per la sorra i que s’ha rebentat massa vegades. Una nova i important millora, d’aquelles que queden soterrades i costen de valorar”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats