LOADING

Type to search

Festa Major Festes

Comissió i Ajuntament fugen de l’autocrítica i confien en el retorn d’entrades

El president de la Comissió, Agus Marcet, ahir a la xerrada del Jànios, junt amb Txatxi Gómez (Vilanova) i Peco Xic (Ribes)

L’Ajuntament de Sitges i la Comissió de Festa Major i Santa Tecla han emès avui un comunicat sobre la polèmica de les entrades dels actes dels balls i les gralles de Festa Major, en què renuncien a fer cap autocrítica i, a més, justifiquen el sistema triat, malgrat que va deixar ahir milers de persones sense entrada.

El consistori i la Comissió han trigat 26 hores a reaccionar públicament després del profund malestar generat ahir entre amplis sectors de la vila que es van quedar sense la possibilitat d’accedir a cap dels quatre recintes. En el text (adjuntat al final d’aquest article) indiquen que hi havia 3.225 llocs disponibles en les diverses representacions i que hi va haver pics de demanda del doble de sol·licituds.

En el comunicat, Ajuntament i Comissió també indiquen que hi haurà més entrades disponibles, gràcies al retorn que pugui fer la gent que no en faci ús. Però no detalla quan ni de quina manera s’avisarà dels nous tiquets: simplement convida el qui vulguin a “revisar el web de Festa Major”. En aquest sentit, tots dos tornen a  demanar “a les persones que han pogut accedir a la reserva d’entrades i que en tinguin més de les que faran servir que les tornin a través d’un correu a entrada@4tickets.es, adjuntant l’entrada en pdf, indicant el localitzador de l’entrada o simplement dient el dia, hora i lloc que volen retornar”.

Per sortir al pas d’algunes de les crítiques expressades a les xarxes socials sobre la possible presència de regidors als actes dels balls, el comunicat també especifica que s’ha limitat la representació institucional a aquests actes a l’alcaldessa, Aurora Carbonell, i el regidor de Festes, David Martínez, per tal de no ocupar més espais.

Tres hores després d’aquest comunicat, els quatre regidors de Junts per Sitges (Mònica Gallardo, Rosa Tubau, Rafel Font i Natàlia Matas) han anunciat que “renunciaven” a “les entrades que, com a membres de la Corporació ens corresponen dins els actes de la Festa Major de Sitges, limitant la nostra presència institucional a l’Ofici religiós”.

Guanyem Sitges ha reaccionat a aquest tuit de Junts apuntant que “no teniu cap entrada a què renunciar”, ja que no els corresponien, segons l’anunci municipal. Guanyem ha sentenciat: “deixeu d’embrutar la política sitgetana”.

Notícies relacionades:
Esgotades les entrades de les gralles i els balls populars (10 d’agost de 2021)
Els balls faran exhibicions per Festa Major (4 d’agost de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure