LOADING

Type to search

Actualitat

Compte enrere per a les noves Urgències de Sant Camil

L’última fase de la rehabilitació estarà enllestida abans d’acabar l’any

Nous boxs de l’àrea d’Urgències.

L’Hospital Sant Camil ha posat en marxa, aquesta setmana, la tercera –i última– fase del procés de reforma integral de l’àrea d’Urgències. Aquesta tindrà una durada d’aproximadament dos mesos, en la qual es crearan els espais de treball del personal assistencial, una àrea d’observació de pacients lleus i uns boxs per atendre emergències mèdiques com ara aturades cardíaques o ictus. Durant aquesta última fase, l’accés de pacients per part del Servei d’Emergències Mèdiques s’efectuarà per la porta principal.

En aquests moments, l’àrea d’Urgències ja disposa d’un 70% de la superfície rehabilitada. La segona fase dels treballs, finalitzada el passat 15 de setembre, ha permès estrenar la nova sala d’espera de pediatria, els banys de pacients, les zones de preparació de medicació, higiene i emmagatzematge i també onze boxs. Aquests darrers estan equipats amb un sistema de monitorització continuada de constants vitals, amb un altre de trucada pacient-infermer, així com amb un mètode d’atenuació de la llum del sostre per tal de tenir més confort durant l’estada hospitalària.

Les valoracions del Consorci Sanitari i el nou règim d’entrades i sortides per als acompanyants dels pacients, a l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar als punts de venda habituals o també a Internet en format PDF a través de la plataforma iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure