Concursos, gimcanes i curts se sumen al Festival

Més d’una vintena d’activitats complementen el certamen

La Zombie Walk, en l’edició de 2019, una de les activitats paral·leles programades. Fotografia: Ajuntament de Sitges.

El Festival de Cinema Fantàstic donarà el seu tret de sortida el proper dijous, i Sitges ja es prepara per uns dies replets de moviment. En paral·lel a les projeccions cinematogràfiques, s’han programat més d’una vintena d’activitats, amb l’objectiu d’oferir tant als sitgetans i sitgetanes com al públic visitant una experiència completa.

El certamen se celebrarà del 6 al 16 d’octubre i la seva activitat principal es desenvoluparà a l’hotel Melià i també al Prado i al Retiro. Entre aquestes dues zones, Aiguadolç i el centre de la vila, estarà la King Kong Àrea, que permetrà fer un recorregut on degustar gastronomia, escoltar música, comprar marxandatge, veure projeccions cinematogràfiques i participar de la programació familiar al Mercat Vell, on es faran tallers, lectures, sessions de cinema pels infants i manualitats.

A més, durant el Festival hi haurà xerrades, presentacions, curtmetratges a la fresca –se’n projectaran quatre diferents–, diversos concursos –un de grafits per a joves i un per a infants, amb l’E.T. com a protagonista d’una gimcana, en la qual els nens i nenes hauran de trobar aquest personatge a alguna part de l’aparador dels establiments que hi participen– i una exposició, al Mercat Vell, on es podran veure els dibuixos realitzats pels infants de les escoles sitgetanes amb temàtiques relacionades amb el Festival.

D’altra banda, enguany es recupera la popular desfilada de zombis, la Zombie Walk, aturada per la pandèmia durant els darrers anys. Es tornarà a facilitar un servei de maquillatge gratuït –en total es repartiran 400 tiquets numerats– per tothom qui vulgui participar.

Articles relacionats