LOADING

Type to search

Actualitat

Conflicte entre els paradistes del mercat dels dijous i l’Ajuntament pel canvi d’ubicació

El mercat dels dijous, aquesta setmana

Malestar general entre els paradistes del mercat de venda no sedentària dels dijous. Fa una setmana, L’Ajuntament de Sitges els hi va notificar mitjançant una carta digital que el 30 de juny serà la data límit per efectuar el trasllat de la seva actual ubicació, el passeig Vilafranca, a la nova localització, el pàrquing de zona blava de Can Robert, a pocs metres d’on són ara.

L’Ajuntament considera apropiat desplaçar la zona de venda, per raons d’imatge i d’accesisbilitat. A canvi, propopa als paradistes un paquet d’accions per dinamitzar l’activitat en la nova ubicació, entre les quals la programació d’activitats familiars els dijous, així com l’exempció temporal del pagament de la taxa d’un trimestre del 2022.

Per la seva part, els paradistes creuen que els motius exposats pel consistori “no s’ajusten a la realitat” i que alguns d’ells resulten “discriminatoris”. A més, consideren que tracten “d’amargar-los” a la nova localització, ja que estaran rodejats dels cotxes aparcats i que circulen pel pàrquing.

En parlem abastament a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure