LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Corpus cau del calendari

Parada de Corpus, el passat 15 de febrer, al Mercat municipal

Enguany, no hi haurà festa de Corpus. L’Ajuntament i la Comissió del Corpus han anunciat aquest mati que l’actual situació provocada pel Covid-19 desaconsella realita una manifestació festiva i massiva com la de les catifes de flors. La suspensió afecta també als actes paral·lels, compresos entre el 12 i el 21 de juny, inclosa també l’emblemàtica exposició de clavells dels jardins del Retiro.

La Comissió de Corpus feia mesos que estava treballant en el programa d’actes i la plantació de clavells que duen a terme al voltant de les vinyes de l’Hospital. La Comissió convida a celebrar la festa, el proper 14 de juny, de “manera alternativa”, per a preservar la tradició.

Aquesta suspensió se suma les dels mesos d’abril i maig, ja anunciades setmanes enrere. El primer acte en caure va ser el Festival Internacional de Patchwork, que s0havia d eceelbrar el mateix cap de setmana que es va decretar l’Estat d’Alarma. També s’han suspès el Ral·li de Cotxes antics, la Fira d’Art, el Festival Jazz Antic, el concurs de grafits del Port, la diada de Sant Jordi o el festival Reciclart, a més de diverses exposicions, concerts o representacions escèniques. De moment, les suspensions arriben fins a mitjans de juny.