LOADING

Type to search

Corpus Festes

Corpus mira el 2022 amb visió de normalitat

El regidor de Feestes, David Martínez (segon a l’esquerra) ha participat avui en els preparatius dels esqueixos

Tot just som a l’equador de la tardor i encara ha d’arribar el fred, però la Comissió de Corpus ja està treballant en la festa del 2022, amb la clara intenció que recuperi la normalitat. Una trentena de persones ja s’han inscrit per obtenir els esqueixos de clavells que hauran de lluir el proper mes de juny.

Després de dos anys a mitges, entre la gent que fa Corpus hi ha ganes que la festa del 2022 sigui la de la plena recuperació. Avui mateix s’ha començat el lliurament del esqueixo de clavells i en un primer dia se n’han repartit trenta, en un clar signe de participació en el proper Corpus. Durant tot l’hivern, aquests esqueixos s’hauran de cultivar per fer créixer les flors a la primavera. A més de l’interès dels cultivadors, tres escoles de la vila també han manifestat a l’Ajuntament la seva voluntat de participar en el cultiu del clavell entre la canalla.

L’Ajuntament nomenarà una Comissió de Corpus en les properes setmanes, després que l’anterior, presidida per Angelina Salesas, va culminar l’any passat el seu mandat, amb un balanç altament positiu. Mentrestant, des de la Regidoria de Festes s’està duent a terme el repartiment dels esqueixos i el seguiment entre els cultivadors al llarg dels mesos d’hivern.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure