Corpus recupera la festa al carrer

Les cinc catifes amb la presència dels Gegants, el Drac i l’Àliga són el principal al·licient de la celebració

Els Gegants de la Vila, aquest matí, davant la Porta dels Gegants Vells, a Maricel.
- Publicitat -

Aquest cap de setmana Sitges viurà la celebració del Corpus, una festivitat que per segon any consecutiu s’ha hagut d’adap- tar a les mesures sanitàries per combatre la Covid-19. No serà el Corpus que tothom voldria, però tindrà més activitats que l’any passat i es recuperen, de manera adaptada, alguns dels moments més característics de la festa, un fet que permetrà recuperar, en bona part, l’essència perduda ara fa un any.

Avui diumenge, entre les 11.00 i les 18.45 hores, s’obrirà el recorregut unidireccional que començarà a la plaça de l’Ajuntament, a tocar del carrer Major, i finalitzarà al carrer de Fonollar a la cantonada del carrer de Sant Joan. Aquesta passejada per un dels indrets més emblemàtics de la vila servirà per observar els principals elements d’una festivitat que estaran distribuïts al llarg dels 250 metres de circuit. L’entrada serà lliure, sense reserva prèvia, i diversos membres de seguretat controlaran que l’accés sigui ordenat, evitant que es produeixin possibles aglomeracions, a més de procurar que tothom faci el recorregut correctament.

Tots els detalls del Corpus d’enguany, a la versió en paper de L’Eco d’aquesta setmana. El podeu trobar a tots els punts de venda habituals o també en format digital a través de la plataforma iQuiosc.

Articles relacionats