LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Vuit residents i set treballadors del Sitges Park donen positiu

Façana de la residència Sitges Park, en una imatge de fa deu dies (F. Laia Martín)

Les proves de la Covid-19 realitzades aquesta setmana per la residència Sitges Park han registrat 15 positius al centre, tots de caràcter lleu. Es tracta de vuit residents i set treballadors.

Sitges Park ha estat la primera residència de Sitges a efectuar tests als seus usuaris i personal. De moment, n’ha fet 80, tan bon punt les van rebre dilluns d’una laboratoris de Barcelona, després d’insistir durant setmanes per diverses vies. El centre té 176 residents i 87 treballadors. Les proves continuaran realitzant-se aquest cap de setmana i en els dies propers entre la resta de residents i treballadors.

Els vuit positius són residents que ja presentaven símptomes i estaven aïllats preventivament; és a dir, que en els dies previs no havien tingut contacte amb altres usuaris. Els tests han permès també detectar set casos més entre el personal del centre, tres dels quals són auxiliars de geriatria i quatre del departament d’administració. Tots set també han passat a quarantena.

El primer positiu de Sutges Park va ser detectat pel mateix centre fa dues setmanes entre un resident de 74 anys. En aquells moments, tot i no tenir resultats de les proves, perquè encara no disposaven dels tests, van implantar les mesures d’aïllament tant a l’infectat com a cinc residents més que presentaven símptomes.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA