LOADING

Type to search

Actualitat

Damià Calvet fa campanya amb Mònica Gallardo

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va ser divendres a Sitges per donar suport a la candidata de Junts per Sitges, Mònica Gallardo. El conseller es va reunir també amb alguns empresaris en un dinar organitzat per la candidatura.

Un dels principals temes tractats en la trobada entre Calvet i Gallardo va ser el de l’habitatge. El conseller va comprometre’s a unir esforços per tal de donar solució al problema actual, que suposa un increment constant del preu de l’habitatge, tant de compra com de lloguer. El conseller va exposar que la Generalitat treballa per l’increment del parc d’habitatges de lloguer assequible i també perquè l’Institut Català del Sòl pugui dur a terme accions de lloguer abastable.

D’altra banda, Mònica Gallardo va explicar al conseller la proposta de prolongar el passeig marítim fins a la platja de les Coves, posant especial èmfasi en la necessitat que aquesta acció ajudi a ”preservar aquesta àrea del nostre entorn, una zona que no ha rebut prou atenció fins ara i que té espais naturals que cal protegir i potència, com la riera de Ribes”. Segons Gallardo, l’adequació de l’espai facilitarà el pas de la gent per aquesta àrea, evitant així el pas dels vianants per zones protegides i d’especial interès per a la biodiversitat.