LOADING

Type to search

Ribes

Deixalles que provoquen riscos

La Diputació de Barcelona detecta nou abocaments il·legals amb perill d’incendi als entorns de Ribes

Un dels abocaments detectats. (Diputació de Barcelona)

Caminar per la muntanya i trobar-se brossa és quelcom habitual. Massa sovint, la gent deixa les seves deixalles als camins i als vorals dels boscos. A vegades, en zones concretes, aquestes s’acumulen de manera significativa. Així es creen els abocaments il·legals, que són difícils de controlar: per una banda, perquè normalment pertanyen a terrenys privats i, per tant, en la majoria dels casos, les administracions públiques no sempre poden intervenir; i, per l’altra, perquè, de tant en tant, encara que es netegi la brossa, es torna a embrutar al cap de pocs dies.

A més, alguns d’aquests abocaments tenen un elevat risc d’incendi. A Sant Pere de Ribes n’hi ha un total de 9, detectats pel Pla d’Informació i Vigilància contra els Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona.

La ubicació d’aquests abocaments i les actuacions preventives efectuades al Parc del Garraf, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu comprar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a través de la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure