LOADING

Type to search

Ribes

Descomptes de fins a 30 euros per fomentar el comerç local

La nova campanya ‘Superbons’ compta amb el suport de les associacions de comerciants de Ribes i de les Roquetes

L’Ajuntament ha iniciat una nova campanya per fomentar el comerç local. Es tracta dels SuPeRbons, uns vals de descompte que es podran utilitzar en diferents establiments del petit comerç, inclosa la restauració, i que permeten a la clientela una rebaixa de fins al 50% del preu de compra dels productes que tirin. És la primera vegada que aquesta campanya es duu a terme al municipi.

Els bons entraran en funcionament el 15 de setembre. A partir d’aleshores, tant la ciutadania del municipi com les persones visitants ja se’ls podran descarregar. A través d’una pàgina web, n’obtindran tres, que van associats a un DNI i amb una caducitat de 15 dies naturals. Per tant, cadascú pot utilitzar com a màxim tres bons. Cada bo equival a 10 euros de descompte, per una compra mínima de 20 euros. Tot i això, els bons es poden acumular. És a dir, per una compra de més de 40 euros, una persona pot fer servir dos dels seus bons; i per una compra de més de 60 euros, pot utilitzar els 3 de cop. Aquesta edició finalitzarà el 23 d’octubre.

Tots els detalls de la campanya, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure