LOADING

Type to search

Actualitat Carnaval

Detinguts per robar 10 mòbils i un rellotge d’alta gamma

Carrer Sant Antoni, on va ser detingut la persona que corria amb un rellotge d’alta gamma

La Policia Local va intervenir ahir una dona, amb un nadó, amb deu telèfons mòbils a sobre, just després que dues noies denunciessis que els hi havia robat. Els fets van passar després de la 1 de la matinada al carrer Sant Josep.

Els agents van ser aturats per un grup de noies, a una de les quals li havia desaparegut el mòbil. Les noies van indicar el darrer local on havien estat i al eu voltant van trobar una dona, que quan els agents van identificar es van trobar que portava deu telèfons. la dona no va poder ser detinguda, perquè portava un nadó en un cotxet, tot i que sí va ser denunciada com a infracció penal. Cinc dels deu telèfons robats eren iPhone.

La matinada de dissabte a diumenge, agents de la Policia Local van detenir, també in fraganti, un home corrent, que portava a sobre un rellotge de la marca Rolex que presumptament acabava de robar. Els fets van passar al carrer Sant Antoni i els agents van provar de detectar la víctima, si bé no van trobar-ne cap, ja que en aquell moment la zona del Dos de Maig era plena de gent. El detingut acumulava altres requeriments policials i administratius pendents i va ser conduït a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
Notícies relacionades:

La Policia enxampa dotze persones amb armes blanques i objectes perillosos (28 de febrer de 2022)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure