LOADING

Type to search

Actualitat

Discrepàncies internes endarrereixen els xiringuitos que falten per concedir

La platja de la Fragata, encara sense xiringuito

A 15 de juliol, només cinc xiringuitos es troben oberts actualment. Tot i que la majoria de licitacions es van resoldre el juny, els concessionaris necessiten temps per a realitzar les inversions i equipaments. Durant els propers dies, s’espera que altres guinguetes es vagin sumant. Més avançat es troba l’activació de les gandules i els para-sols. Vuit serveis de platja ja estan funcionant.

Dels 21 lots que van sortir a concurs (n’hi ha alguines platges que tenen dos serveis), 18 ja s’han concedit, però tres continuen pendents de resolució: La Barra Ponent, La Barra Llevant i Balmins. El motiu d’aquest retard afegit és les diferències de criteris a l’hora de valorar els projectes, que ha motivat que els òrgans jurídics de l’Ajuntament no validin la proposta efectuada pels tècnics. No es descarta que, fins i tot, aquests tres lots puguin quedar deserts.

A L’Eco d’aquesta setmana, us expliquem en quin punt es troba el procés d’implantació de servei a les platges de Sitges. També expliquem com estan funcionant els que ja han obert, mostrem les recracions virtuals de com quedaran els nous xiringuitos i us detallem les procedències de les empreses concessionàries que han rebut guanyat els 18 lots. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure