Doble fuita de gas ahir al centre de Sitges

Policia, Bombers i tècnic
- Publicitat -

Els veïns del número 10-12 el carrer Europa van haver de ser desallotjats de casa seva, ahir a les 21 hores, per una forta olor de gas que se sentia des del carrer i, especialment, a la mateixa escala. Un tècnic de Gas Natural, en ser avisat per la Policia Local, va efectuar una revisió amb inspeccions des del mateix pàrquing de l’edifici, on hi ha els comptadors, però va donar negatiu.

Finalment, el tècnic va procedir a tancar la clau de pas d’un habitatge del tercer pis, en què no hi havia ningú i d’on previsiblement sortia l’olor.

Com a conseqüència dels fets, la Policia va desallotjar l’edifici. Els mateixos agents van anar pis per pis per notificar-ho als veïns, que de seguida van abandonar l’immoble. La Policia també va tallar el mateix carrer Europa, entre Antoni Gaudí i el Passeig de Vilanova. Al lloc dels fets es van desplaçar també efectius dels Bombers de Sitges. Al voltant de les 22 hores, els veïns van poder tornar a casa, un cop el tècnic havia fet les oportunes verificacions.

Just en aquell mateix moment, la Policia va rebre l’avís d’un possible escap de gas al número 6 de la carrer de la Bassa rodona. S’hi van desplaçar els mateixos equips que finalitzaven el servei al carrer Europa. En aquest cas, però, no es va detectar cap fuita ni tampoc cap olor que arribés a pensar que hi havia una sortida dins d’algun pis.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats