Dos dies sense cap positiu nou a Sitges

- Publicitat -

Ni ahir ni avui s’ha registrat cap positiu nou a Sitges, tot i l’augment de proves realitzades. Es tracta  d’una dada que contrasta amb el significatiu increment que de positius que s’està registrant en el conjunt de Catalunya i, d’una manera especial, a l’àrea metropolitana.

La dada dels 201 positius acumulats a Sitges des de l’inici de la crisi es manté estable per tercer dia consecutiu, tot i haver incrementat el nombre de PCR i els possibles asimptomàtics. Amb tot, els dies anteriors es van registrar notables augments: en la darrera setmana, la casella ha pujat en vuit contagis i des que va començar el mes de juliol han estat 22, gairebé un per dia.

Per la seva part, Sant Pere de Ribes ha sumat un positiu més en les últimes 24 hores i n’acumula 239 des del mes de març. En els 23 primers dies de juliol, ha registrat 32 casos.

L’increment de positius a Sitges aquest juliol ha estat de 12,29 per cent fins ara, una xifra notablement per sota de la mitjana catalana, que ja és del 20,48 per cent. A la demarcació de Barcelona és del 17,79 per cent, mentre que a Sant Pere de Ribes és del 15,45 per cent.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats