LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Dotze casos nous a Sitges en només 24 hores

El Passeig de la Ribera, avui a les 12 del migdia

Sitges ha registrat 12 casos de contagis nous en només 24 hores, segons les dades d’aquest migdia del Departament de Salut de la Generalitat. Amb les xifres d’avui, la vila té 159 casos positius, mentre que Sant Pere de Ribes en són 188, un més que fa dos dies. Les dades d’ahir de Salut no van suposar cap positiu nou (tot i que sí casos sospitosos), tant a Sitges com a Ribes, fet que podria suposar que alguns dels nous d’avui corresponguin també a ahir i no s’haguessin introduït fins avui, com ja ha passat en altres ocasions.

Tot i aquest significatiu increment d’avui, Sitges es continua situant en unes xifres notablement més baixes que el conjunt del país o les comarques de Barcelona. A Sitges hi ha 5,43 positius per cada 1.000 habitants, menys que a Ribes (6,12), el conjunt de Catalunya (7,72) o la província de Barcelona (8,76).

Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid), mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA