Dues exposicions amplien l’agenda cultural

L’escultor Stefando Dalle Vedove, amb l’alcaldessa, Aurora Carbonell
- Publicitat -

Dues exposicions han ampliat l’agenda cultural en els darrers dies. Es tracta, per un costat, de l’exposició d’escultura del guanyador del XXIII Concurs Pere Jou, Stefano Dalle Vedove, que romandrà al Centre Cultural Miramar fins al 10 de gener, i, per un altre costat, de la mostra del Reciclart 2020, instal·lada a Can Falç de Mar fins al 20 de desembre. Dues cites amb l’art.

Stefano Dalle Vedove, natural de la ciutat italiana de Verona, viu a Barcelona des del 2007, on es va inscriure a l’escola d’Arts la Llotja i va fer pràctiques al Laboratori de Pedra de la Sagrada Família. La seva obra és moviment en relleu i introspecció en la matèria orgànica immortalitzada en les seves escultures. L’exposició presenta una quinzena de peces realitzades en els últims anys, que, sota el títol Moments de trobada busca la connexió a través de sensacions i de connectar amb la part més irracional, més íntima i menys conceptual.

Per la seva part, el Reciclart 2020, traslladat al desembre en no haver-se pogut celebrar al juny, reitera el compromís de la sostenibilitat i atenció al medi ambient. El festival presenta una exposició col·lectiva que aplega diferents artistes amb un nexe en comú: transformar la realitat a partir dels residus d’una societat que no s’hauria mai de conformar amb la suficiència, perquè aquesta ja és obsoleta. Els artistes participants en la mostra són: Jana Álvarez, Orson Buch, Ladislas Chachignot, Iván Egea, Noni Font, Richard Keith Hoffman aka RichHARD, Ingravidesa Alliance, Ollivier Jacq, Jordi Llort i Figuerola, Cristina López Igea, Laia Mauri, Miquel Oller Canet, Josep M. Pastó Miró, Toni Riera Roma, Anna Roser, César Santos, Yoshihito Suzuki i Yolanda Uriarte. Amb motiu del Reciclart, just davant de Can Falç, s’ha instal·at la mostra Menys plàstic, més vida.

Exposició del Sitges Reciclart 2020 a Can Falç

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats