LOADING

Type to search

Actualitat

Dues platjes de Sitges són incloses entres les deu millors de Catalunya

El reconeixement arriba en el tram final de la temporada d’estiu

Sitges torna a ser distingit per la seva bellesa aquest cop per la revista Time Out incloent la platja de l’Home Mort i la de Sant Sebastià entre les 10 platges més boniques de Catalunya. La descriu ‘com a platja naturalista conformada en dues parts –platja de l’Home Mort i la platja de les Roses- separades per un petit penya-segat rocallós que dibuixen una badia oberta als vents de la zona’’.

D’altra banda també destaca la platja Sant Sebastià ‘’com a emblemàtica platja situada entre al casc antic i el port esportiu de Sitges enclavada en un barri de tradició marinera.  Des de la sorra es poden observar les magnifiques paronímiques del casc antic enclavat en un petit turó que domina el Mediterrani’’. Les dues platges tenen característiques molt diferents, ja que cadascuna disposa d’un entorn i un accès diferent fent-les úniques i destacables entre totes les nombroses platges catalanes.

No és la primera vegada que Sitges entra dins d’un rànquing on es banera les parts més maques d’aquesta vila juntament amb les seves festes. El Carnaval de Sitges també és un dels protagonistes en sortir en aquest tipus de llistes sobretot a nivell mundial.

ARTICLE ANTERIOR

També pots veure