LOADING

Type to search

Cultura

El 2022 arriba replet de cultura

Edició del Sitges Dansa del 2021

Sitges engega aquest 2022 amb unes previsions elevades pel que fa en l’apartat cultural. Si els darrers dos anys han estat marcats per la pandèmia, amb la cancel·lació o l’adaptació de moltes activitats, enguany les previsions permeten ser optimistes amb un retorn progressiu cap a la normalitat. Per això, avui dijous, en un acte a la Biblioteca Santiago Rusiñol, s’ha presentat La Pregonera, la programació cultural que anualment organitzarà la Regidoria de Cultura amb col·laboració d’entitats i col·lectius de la vila, amb un total de 42 activitats culturals per a tots els públics.

La Pregonera d’aquest 2022, com remarca Xavier Salmerón, regidor de Cultura, “té la voluntat de donar veu a les artistes femenines, com també una programació artística que vol tractar temes de divulgació social com la transsexualitat, problemes de trastorns alimentaris, salut mental, immigració o la dependència”. Alhora també vol ser un aparador per als artistes locals emergents a partir de les exposicions d’Anna Sella i d’Edgar Duch. La principal exposició divulgativa serà D’Immigrants a Sitgetans amb un format itinerant pels barris.

A L’Eco d’aquesta setmana hi trobareu encartat el llibret de la Pregonera. Podeu trobar el setmanari als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA