El 97% dels socis del Club Natació aproven el concurs de creditors

L’entitat valida el rescat econòmic de manera unànime en l’assemblea de dijous, amb un centenar de participants

L’assemblea extraordinària del passat dijous.
- Publicitat -

La situació del Club Natació Sitges és d’insolvència imminent i la junta directiva va aprovar a l’assemblea extraordinària del passat dijous, amb la presència d’un centenar de socis, entrar en concurs de creditors. 

Un 97% dels socis va votar “sí” al concurs de creditors. Tot aquest moviment forma part del pla que ha de permetre reconduir la situació de l’entitat. L’objectiu és arreglar els comptes del club, liquidar el Consorci participat amb l’Ajuntament de Sitges, i plantejar la viabilitat futura de l’equipament i del club. La situació és molt complicada i els 27 treballadors que té en nòmina el club no tenen assegurada la nòmina d’aquest mes d’agost. La junta, a més, va aprovar fer ajustos de personal per reduir la plantilla actual.

Amb una massa social de 750 socis i un deute circular de 35.000 euros, el Club vol plantejar a l’Ajuntament una solució semblant a la que ha trobat el Club Natació Barcelona per posar al dia les seves instal·lacions. Això passa per aconseguir un operador extern a qui es cedeixi l’equipament a través d’un conveni, el condicioni i que incorpori l’activitat del Natació, que en aquests moments té una pedrera d’esportistes federats que està donant uns resultats excel·lents, tant en campionats de Catalunya, com d’Espanya.

A l’edició en paper d’aquesta setmana fem un repàs de la situació del Club i de les vies d’actuació que hi ha obertes. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats