El Bàsquet Sitges cancel·la el Clínic i el 3×3

- Publicitat -

El Bàsquet Sitges s’ha vist obligat a anul·lar les diverses activitats que tenia programades per aquest estiu, a conseqüència de la situació actual de la pandèmia i davant dels nous rebrots de coronavirus. Ambdós clubs s’han vist obligats a prioritzar la salut dels participants.

El club sitgetà ha decidit cancel·lar la 16a edició del Clínic Internacional d’Entrenadors de Bàsquet, que s’havia de celebrar el dia 25 de juliol, un dels clínics més importants del panorama nacional, que sempre ha comptat amb entrenadors de la lliga ACB. L’ex-entrenador del Barça de bàsquet, Svetislav Pesic, guanyador de la primera Eurolliga l’any 2003, va assistir a la primera i segona edició del clínic.

La 27a edició del tradicional Torneig de Bàsquet 3×3 Sitges, un dels més prestigiosos de Catalunya, que s’havia de disputar el 8 i 9 d’agost, també ha estat cancel·lada. Aquest any no es veurà l’espectacular imatge de la Fragata plena de pistes de basquetbol i d’esportistes practicant aquest esport que tant estimen.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats