El Bàsquet Sitges guanya al Casal abans de visitar l’Esparreguera

Els jugadors del Bàsquet Sitges van celebrar la victòria amb l’afició que va omplir Pins Vens. Fotografia: Bàsquet Sitges.
- Publicitat -

El sènior masculí del Bàsquet Sitges es va refer de la derrota patida a la pista La Salle Manresa B i es va imposar de manera clara al Casal de Vilafranca el passat dissabte, en un Pins Vens ple de gom a gom. Tot i que el resultat final va ser de 88 a 58, el partit va començar de manera molt igualada, amb els dos equips fent una gran defensa. El primer quart va caure del costat vilafranquí que en acabar el període dominava per un ajustat 14 a 15. A partir del segon quart els d’Edu Piñero van anar imposant el seu joc i això es va començar a reflectir en el marcador. El resultat al descans era de 35 a 28 favorable al Bàsquet Sitges.

A la represa els sitgetans també van sortir a dominar el rival i el resultat al final del tercer quart també va ser favorable als locals que es van imposar en el parcial per 23 a 17, deixant un marcador de 58 a 45 al final del quart. Però el millor estava per arribar i és que el nivell de l’equip va ser espectacular, tant en atac, com en defensa. Els jugadors de Piñero van aconseguir un gran parcial de 30 a 13 que va deixar el partit amb el resultat final de 88 a 58.

Sens dubte, una gran victòria del primer equip sènior masculí del Bàsquet Sitges que va demostrar un gran nivell de joc, guanyant per una diferència important, en la que tots els jugadors van sumar.

El pròxim partit serà el dissabte 25 de març a les 18 hores, a la pista d’un rival directe en la part alta de classificació, l’Esparreguera, que en aquests moments és segon classificat amb les mateixes victòries que el Bàsquet Sitges, tot i que han disputat un partit més que els sitgetans. Un partit que promet ser intens i dur, entre dos grans equips.

Articles relacionats